SPIRITUELE INTEGRATIE 

Wie ben ik?

‘Wie ben ik?’ is een vraag die ons van jongs af aan bewust of onbewust bezig houdt - of eigenlijk - ons van binnenuit aanstuurt.

Vanuit deze vraag gaan we op ontdekkingstocht in het leven, geven we het leven vorm en vinden we de weg in ons zelf naar ons Zelf, ons diepste Zijn.

 

Even voorstellen.... .  

Mijn naam is Martine.

Nadat ik mijn conservatoriumopleiding had afgerond, ben ik werkzaam geworden als musicus, waarbij onderwijs mijn voorkeur had.

Als muziekdocent, methodiekdocent en coördinator ben ik werkzaam geweest in muziekschool en Conservatorium.

Gedurende die werkzame jaren startte in 1987 in mij een spirituele zoektocht naar mijn innerlijk zelf, een bewustwordingsreis om te ontdekken wie ik werkelijk ben. Een steeds dieper innerlijk schouwen leidt mij naar mijn diepste Zijn.

In 1987 begon deze spirituele tocht met magnetiseren. Vanaf 1990 volgde ik daartoe de opleiding van de Esterstichting en naast m’n dagelijkse werkzaamheden had ik een kleinschalige praktijk.

Na een aantal jaren voelde ik behoefte aan meer verdieping en van binnenuit werd ik geleid naar de Opleiding van de Stichting Vorming Spiritueel Genezerschap (VSG). Vanaf 1998 startte ik met de opleiding tot Holistisch Hulpverlener bij de stichting VSG, daarna gevolgd door docententraining en masterclass.

Al direct In de Opleiding begon ik verschil te bemerken: de puzzelstukjes vielen op hun plek. Ik ontdekte de patronen en gebondenheden waarmee ik was opgegroeid en die nu vrij wilden komen. En bij dat vrijkomen ondervond ik ondersteuning en een luisterend oor: er was een begrijpen van wat er in mij plaatsvond. Ik ben daar nog altijd dankbaar voor. Mijn dankbaarheid zet zich om in werkzaamheid en komt tot uitdrukking in activiteiten ten behoeve van de Opleiding Stichting VSG, binnen de Vereniging voor Spirituele Genezing vanuit PsychoSofia (VSGP) en in Ontmoetingscentrum Aglaja,

en breng zo wie IK BEN tot realisatie.